![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
siparis view'i |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jung ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2010 Saat 17:38 |
Vievimde Stok kod1 ,2,5 te ve cari kod1,2 vs. çesitli kisitlarim var . Yani 4000 stogumdan sadece bazilarini rapora gelsin istiyorum. ancak ayni stogu birden fazla raporluyor kümüle edemiyorum siparis miktarlarini ??
Stok_Kodu Toplam Siparis Miktari
. .
. .
. .
SELECT TOP (100) PERCENT dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODU, SUM(dbo.TBLSIPATRA.STHAR_GCMIK) - SUM(dbo.TBLSIPATRA.FIRMA_DOVTUT) AS KALANSIP
FROM dbo.TBLSIPATRA INNER JOIN dbo.TBLSTSABIT ON dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODU = dbo.TBLSTSABIT.STOK_KODU INNER JOIN dbo.TBLCASABIT ON dbo.TBLSIPATRA.STHAR_ACIKLAMA = dbo.TBLCASABIT.CARI_KOD GROUP BY dbo.TBLSIPATRA.STHAR_GCMIK, dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODU, dbo.TBLSIPATRA.STHAR_FTIRSIP, dbo.TBLSIPATRA.DEPO_KODU, dbo.TBLCASABIT.CARI_KOD HAVING (dbo.TBLSIPATRA.STHAR_FTIRSIP = '6') AND (SUM(dbo.TBLSIPATRA.STHAR_GCMIK) - SUM(dbo.TBLSIPATRA.FIRMA_DOVTUT) > 0) AND (dbo.TBLSIPATRA.DEPO_KODU = 20) ORDER BY dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODU nerde hata yapiyorum acaba
|
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOP (100) PERCENT e gerek var ? bu yüzde yüz getir demek.
SELECT dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODU, SUM(dbo.TBLSIPATRA.STHAR_GCMIK-dbo.TBLSIPATRA.FIRMA_DOVTUT) AS KALANSIP FROM dbo.TBLSIPATRA INNER JOIN dbo.TBLSTSABIT ON dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODU = dbo.TBLSTSABIT.STOK_KODUINNER JOIN dbo.TBLCASABIT ON dbo.TBLSIPATRA.STHAR_ACIKLAMA = dbo.TBLCASABIT.CARI_KODwhere (dbo.TBLSIPATRA.STHAR_FTIRSIP = '6') and (dbo.TBLSIPATRA.DEPO_KODU = 20)GROUP BY dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODUHAVING (SUM(dbo.TBLSIPATRA.STHAR_GCMIK- dbo.TBLSIPATRA.FIRMA_DOVTUT) > 0) |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
|
jung ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
tesekkürler
|
|
![]() |
|
ulkugom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
.
Düzenleyen ulkugom - 25 Kasım 2011 Saat 13:49 |
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
![]() |
|
mbaykan ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
SELECT dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODU, SUM(dbo.TBLSIPATRA.STHAR_GCMIK-dbo.TBLSIPATRA.FIRMA_DOVTUT) AS KALANSIP,
SUM((dbo.TBLSIPATRA.STHAR_GCMIK-dbo.TBLSIPATRA.FIRMA_DOVTUT) * dbo.TBLSIPATRA.STHAR_NF) SIP_TUTAR, SUM((dbo.TBLSIPATRA.STHAR_GCMIK-dbo.TBLSIPATRA.FIRMA_DOVTUT) * dbo.TBLSTSABIT.ALIS_FIAT1) MALIYET FROM dbo.TBLSIPATRA INNER JOIN dbo.TBLSTSABIT ON dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODU = dbo.TBLSTSABIT.STOK_KODU INNER JOIN dbo.TBLCASABIT ON dbo.TBLSIPATRA.STHAR_ACIKLAMA = dbo.TBLCASABIT.CARI_KOD where (dbo.TBLSIPATRA.STHAR_FTIRSIP = '6') and (dbo.TBLSIPATRA.DEPO_KODU = 20) and (dbo.TBLSIPATRA.STHAR_GCMIK - dbo.TBLSIPATRA.FIRMA_DOVTUT) > 0) AND (dbo.TBLSIPATRA.STHAR_HTUR <> 'K') GROUP BY dbo.TBLSIPATRA.STOK_KODU |
|
Mehmet Baykan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |