![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
toplamlar kalem sonunda ve koordinatini koru |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2009 Saat 15:14 |
fatura alt toplamlari istedigim gibi kalemler bittikten sonra sirayla yaziyor . kosullu olanlarda basilmiyor ve yerleri dolduruluyor.
Fakat ben altta tam nokta atisi yapmak istiyorum. Hiç bir sekilde yerinden kipirdamayacak. bir türlü olmuyor. bu meredin çalisma seklimi degisti.
alt(3)
koordinati koru diyorum yemiyor.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
|
ilhan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayin Conari,
bu durumun aynisini su an dizaynda yasiyorum.Yaziyla genel toplamin yerini sabitlemeye çalisiyorum fakat kalem eklendikçe ya da azaldikça kalemlere göre yeri degisiyor. Acaba sen çözüm bulabildin mi? |
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Maalesef.. bende biraktim o sekilde kaldi. |
|
|
|
![]() |
|
emiray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
dizayn eger eski sürümlerde yapilmissa ve sonradan yapilan ilaverde sorun yasiyorsaniz sorunun kaynagi dizan.dll den kaynaklanmaktadir. çözümü ise dizayni sil basdan yapmaktir. Malesef zamininda bende ayni sorunu yasamistim. |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
![]() |
|
ugurbasyigit ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurbasyigit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 gün önce yasadim o sorunu. 3 gün çagri merkezi ile yaptigimiz telefon ve mail trafigi sonunda sorun çözüldü. Çözüm ne diye sorarsaniz bende bilmiyorum :). Yani çagri merkezi de somut bir sey söyleyemedi. Ancak tahmin ettigim kadari ile kosul olan sahalar var ise, koordinat koru isaretlendiginde dizayn kendinden geçiyor.:)
|
|
Uğur BAŞYİĞİT
1İM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ |
|
![]() |
|
"kendinden geçiyor." ehhee
![]()
@Emiray, içimizi kararttin
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ugurbasyigit ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurbasyigit
isteyene çalisan dizayni gönderebilirim.
|
|
Uğur BAŞYİĞİT
|
![]() |
|
Bir Paylasim sitesine yüklersen oradan herkes indirsin. bu arada DLL in son dll degilmi?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurbasyigit
Dizayn.dll versiyon 5.0.0.31 http://www.1imbilisim.com/dosyalar/satfat.rar isteyen indirebilir. |
|
Uğur BAŞYİĞİT
|
![]() |
|
Bana 4.14 lazimdi :(
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurbasyigit
hizmet bedeli mukabilinde yardimci olabiliriz sanirim:) |
|
Uğur BAŞYİĞİT
|
![]() |
|
emiray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zorla 5.0 a geçirteceksiniz.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mummy_1499 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mummy_1499
benzer bir sorunla 3.0 dan 4.0 a geçerken bende daha önce karsilasmistim. toplamlar kalemlerle birlikte ahenkle dans ediyordu. toplam kalem sonunda mi paremetresi pasif olmasina ragmen isaretli geliyordu. ya satiri silip tekrar girmek gerekiyor. yada toplam kalem sonunda mi parametresini genel bilgilerde açip tüm kalemlerde kapatip tekrar genel bilgilerde hayir konumuna getirmek çözebiliyor.
|
|
MUHAMMET YILMAZ
0505 664 26 97 NETSİS PROJE UZMANI |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurbasyigit
ahenkle dans etmek.
tuttum bunu :)
|
|
Uğur BAŞYİĞİT
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurbasyigit
bence geçmenin zamani geldi de geçiyor bile. ha ben kendi sirketimin datasini bozdum geçiste yaptigim hatalardan ama, olsun 5.0 iyidir iyi :)
|
|
Uğur BAŞYİĞİT
|
![]() |
|
5,0,0,90 önceki sürümlere nazaran daha stabil, geçmende fayda var.
|
|
|
|
![]() |
|
o zaman bende bir alt yapiyi hazirlayim 1 ay içinde geçerim. Kurulumda kimse problem yasamadi anlasilan. farkliliklar varmi. Netuser40 servisini kaldirmak gerekmi kendisini kaldiriyormu v.s. kurulumu biraz anlatin bakem.
|
|
|
|
![]() |
|
ilhan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
Ben su an ilk projemdeyim baslayali 6 ay oldu burada direk 5.0 ile basladik onun disinda çalistigim firmanin diger müsterilerinde 5.0'a geçis oldu büyük ölçekli firmalar da dahil ciddi bir problem teskil eden durumla karsilasmadik. Sizin tahmin edeceginiz gibi Netsisle entegre çalisan baska program ya da yazilimlar varsa ki özellikle netopenx ile çalisanlarda uyumsuzluk problemi olabiliyor ama onlarin da uyumlu sürümleri mevcut. Yani sizin içi geçmek sikinti olmayacaktir diye düsünüyorum. |
|
![]() |
|
Tsk. Kurulumu direk ayni klasör üstünemi yapiyorsunuz?
Veritabanlarini v.s. sonradan mi ekliyorsunuz, yolu anlatirmisiniz?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |