ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Dizayn Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - toplamlar kalem sonunda ve koordinatini koru
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

toplamlar kalem sonunda ve koordinatini koru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: toplamlar kalem sonunda ve koordinatini koru
    Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2009 Saat 15:14
fatura alt toplamlari istedigim gibi kalemler bittikten sonra sirayla yaziyor . kosullu olanlarda basilmiyor ve yerleri dolduruluyor.

Fakat ben altta tam nokta atisi yapmak istiyorum. Hiç bir sekilde yerinden kipirdamayacak. bir türlü olmuyor. bu meredin çalisma seklimi degisti.

alt(3)
koordinati koru diyorum yemiyor.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
ilhan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 07:22
Sayin Conari,
bu durumun aynisini su an dizaynda yasiyorum.Yaziyla genel toplamin yerini sabitlemeye çalisiyorum fakat kalem eklendikçe ya da azaldikça kalemlere göre yeri degisiyor. Acaba sen çözüm bulabildin mi?
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 08:36

Maalesef.. bende biraktim o sekilde kaldi.

Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 12:20

dizayn eger eski sürümlerde yapilmissa ve sonradan yapilan ilaverde sorun yasiyorsaniz sorunun kaynagi dizan.dll den kaynaklanmaktadir. çözümü ise dizayni sil basdan yapmaktir. Malesef zamininda bende ayni sorunu yasamistim.

netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
Yukarı Dön
ugurbasyigit Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ugurbasyigit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 13:34
15 gün önce yasadim o sorunu. 3 gün çagri merkezi ile yaptigimiz telefon ve mail trafigi sonunda sorun çözüldü. Çözüm ne diye sorarsaniz bende bilmiyorum :). Yani çagri merkezi de somut bir sey söyleyemedi. Ancak tahmin ettigim kadari ile kosul olan sahalar var ise, koordinat koru isaretlendiginde dizayn kendinden geçiyor.:)
Uğur BAŞYİĞİT
1İM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 14:57

"kendinden geçiyor." ehhee LOL

Orjinalini yazan: emiray emiray Yazdı:

dizayn eger eski sürümlerde yapilmissa ve sonradan yapilan ilaverde sorun yasiyorsaniz sorunun kaynagi dizan.dll den kaynaklanmaktadir. çözümü ise dizayni sil basdan yapmaktir. Malesef zamininda bende ayni sorunu yasamistim.

@Emiray, içimizi kararttin Cry
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ugurbasyigit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 15:03
isteyene çalisan dizayni gönderebilirim.
Uğur BAŞYİĞİT
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 16:10
Bir Paylasim sitesine yüklersen oradan herkes indirsin. bu arada DLL in son dll degilmi?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ugurbasyigit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 16:22
Orjinalini yazan: Conari Conari Yazdı:

Bir Paylasim sitesine yüklersen oradan herkes indirsin. bu arada DLL in son dll degilmi?

Dizayn.dll versiyon 5.0.0.31

http://www.1imbilisim.com/dosyalar/satfat.rar

isteyen indirebilir.

Uğur BAŞYİĞİT
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 16:40
Bana 4.14 lazimdi :(
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ugurbasyigit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 16:43

Bana 4.14 lazimdi :(

hizmet bedeli mukabilinde yardimci olabiliriz sanirim:)
Uğur BAŞYİĞİT
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 17:16
Thumbs%20Up
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 17:48
zorla 5.0 a geçirteceksiniz. LOL
Yukarı Dön
mummy_1499 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mummy_1499 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 19:34
benzer bir sorunla 3.0 dan 4.0 a geçerken bende daha önce karsilasmistim. toplamlar kalemlerle birlikte ahenkle dans ediyordu. toplam kalem sonunda mi paremetresi pasif olmasina ragmen isaretli geliyordu. ya satiri silip tekrar girmek gerekiyor. yada toplam kalem sonunda mi parametresini genel bilgilerde açip tüm kalemlerde kapatip tekrar genel bilgilerde hayir konumuna getirmek çözebiliyor.
MUHAMMET YILMAZ
0505 664 26 97
NETSİS PROJE UZMANI
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ugurbasyigit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 02:50
Orjinalini yazan: mummy_1499 mummy_1499 Yazdı:

benzer bir sorunla 3.0 dan 4.0 a geçerken bende daha önce karsilasmistim. toplamlar kalemlerle birlikte ahenkle dans ediyordu. toplam kalem sonunda mi paremetresi pasif olmasina ragmen isaretli geliyordu. ya satiri silip tekrar girmek gerekiyor. yada toplam kalem sonunda mi parametresini genel bilgilerde açip tüm kalemlerde kapatip tekrar genel bilgilerde hayir konumuna getirmek çözebiliyor.

ahenkle dans etmek.

tuttum bunu :)
Uğur BAŞYİĞİT
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ugurbasyigit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 02:51

zorla 5.0 a geçirteceksiniz. LOL

bence geçmenin zamani geldi de geçiyor bile. ha ben kendi sirketimin datasini bozdum geçiste yaptigim hatalardan ama, olsun 5.0 iyidir iyi :)
Uğur BAŞYİĞİT
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 09:01
5,0,0,90 önceki sürümlere nazaran daha stabil, geçmende fayda var.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 12:22

o zaman bende bir alt yapiyi hazirlayim 1 ay içinde geçerim.

Kurulumda kimse problem yasamadi anlasilan. farkliliklar varmi. Netuser40 servisini kaldirmak gerekmi kendisini kaldiriyormu v.s. kurulumu biraz anlatin bakem.
Yukarı Dön
ilhan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 16:34

o zaman bende bir alt yapiyi hazirlayim 1 ay içinde geçerim.

Kurulumda kimse problem yasamadi anlasilan. farkliliklar varmi. Netuser40 servisini kaldirmak gerekmi kendisini kaldiriyormu v.s. kurulumu biraz anlatin bakem.

Ben su an ilk projemdeyim baslayali 6 ay oldu burada direk 5.0 ile basladik onun disinda çalistigim firmanin diger müsterilerinde 5.0'a geçis oldu büyük ölçekli firmalar da dahil ciddi bir problem teskil eden durumla karsilasmadik. Sizin tahmin edeceginiz gibi Netsisle entegre çalisan baska program ya da yazilimlar varsa ki özellikle netopenx ile çalisanlarda uyumsuzluk problemi olabiliyor ama onlarin da uyumlu sürümleri mevcut. Yani sizin içi geçmek sikinti olmayacaktir diye düsünüyorum.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 17:10

Tsk.

Kurulumu direk ayni klasör üstünemi yapiyorsunuz?
Veritabanlarini v.s. sonradan mi ekliyorsunuz, yolu anlatirmisiniz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,711 Saniyede Yüklendi.