ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Müşteri Çekleri Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - tahsil entegre olmadan çalışmıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.


tahsil entegre olmadan çalışmıyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
gugug Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gugug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tahsil entegre olmadan çalışmıyor
    Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2015 Saat 17:16
entegre olmadan çekleri tahsile vermek istiyorum fakat tahsil teminata çyky? cariden seçene?i i?aretli ve de?i?tiremiyorum
ayryca bankada hesap açmak istedi?imde bu hatayy veriyor  
XGrid - Open 
DBQuery : IntGridQ_49342352
SQL : --XQueryOptionSelectedFields
SELECT NETHESKODU, ACIKLAMA, NETBANKAKODU, NETBANKAISMI, NETSUBEKODU, NETSUBEISMI, BANKAHESNO,IBANNO, DURUM, DURUMACIK, HESAPTIPI, HESAPTIPIACIK FROM BNKHESSABITOTR

Invalid object name 'BNKHESSABITOTR'.(NetsisMS-42S02,208)
DLLName=D:\Netsis\RCStandard\Ortak\EFESDB.DLL


?imdiden te?ekkür ediyorum 
acilConfused


Yukarı Dön
musaishak Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı musaishak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2021 Saat 17:22
SQL DEN   TBLMCEKPAR    TABLOSUNDA   -  SC_TAHTEMC_CARIDEN    SUTUNUNUN   DEĞERİNİ  --  H  --  HARFİ YAP  DÜZELİR.     
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,121 Saniyede Yüklendi.