ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Dizayn Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - SEVK EMRI DIZAYNI
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

SEVK EMRI DIZAYNI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
eymen42 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eymen42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SEVK EMRI DIZAYNI
    Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2009 Saat 18:59

ARKADASLAR ÇOK ACIL YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM. MÜSTERI SIPARIS MODÜLÜNÜ KULLANMAYA BASLADIK. AMA BUNDA YAPIALCAK ÜRÜNLERE GÖRE SEVK EMRINDEN ÇIKTI ALIP DEPOCUYA TESLIM EDILECEK. AMA DIZAYNI AYARLAYAMADIM. SIZDEN ACIL OLARAK DIZAYN BEKLIYORUM SU SEKILDE OLURSA SEVINIRM.

CARI ISIM - CARI ADRES - IL - STOK ISMI - YAPILANDIRMA AÇIKLAMASI - EK ALAN - MIKTAR YARDIMINIZI BEKLIYORUM. SIMDIDEN TESEKKÜRLER.Cry
Netsisi Öğrenmek İstiyen; Kadir
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2009 Saat 10:32
ayarlayamadiginiz noktayi konussaydik daha iyi olurdu.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
eymen42 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eymen42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2009 Saat 13:03
AYARLAYAMADIM NOKTA SADECE YAPILANDIRMA KODU VE EK ALAN KISMI
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2009 Saat 13:27
EK ALAN için MAL ISMI 4.150 yi kullanacaksiniz.
Yapilandirma açiklamasi 4.479
Kodu 4.478
Yukarı Dön
eymen42 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eymen42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2009 Saat 11:55
ARKADASIM SEVK EMRI IÇIN SÖYLE BIR DIZAYN ISTIYORUM SEN SQLA KOD YAZARSIN BUNA INANIYORUM.

DIZAYNDA ÜST KISIM TAMAM SORUNYOK
KALEM BILGILERINDE SIKINTI VAR

SU SEKILDE YAPABILIRMIIYZ

STOK ISMI -------YAPILANDIRAM AÇIKLAMASI--------EK ALAN---------MIKTAR

DAHA ÖNCEKI CEVABINDA SUNLARI YAZMISIN AMA OLMUYOR
EK ALAN için MAL ISMI 4.150 yi kullanacaksiniz.
Yapilandirma açiklamasi 4.479
Kodu 4.478       

BU KODLARI KABUL ETMIYOR. YARDIMINI BEKLIYORUM CONARI
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 Saat 09:16
Siz bu numaralari Rehberden mi seçiyorsunuz.

bunlar rehber (D Kalemler) dedir.
Ek alan parametresinini kullaniyor iseniz 4133 VEYA 4177 yi kullanacaksiniz.
yapilandirmalar için baska kod yok.

Dizayni buraya eklermisiniz.
Yukarı Dön
eymen42 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eymen42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 Saat 09:32
ARKADASIM DEDIGIN KALEMLERI DIZAYNA YAZDIM SU SEKILDE

10116 .TESLIM CARI ISMI
10117 .TESLIM CARI ADRES
10121 .TESLIM CARI IL
10002 .TARIHI
4002 .STOK ISMI
4133 .EK ALAN
4479 YAPILANDIRMA AÇIKLAMASI
4102 .MIKTAR

DIZAYN KODLARI BU SEKILDE AMA 4133 VE 4479 KODLARINDA BASIM YAPARKEN SU HATAYI VERIYOR.

SERI VE YÜKLEME EMRI BASIMINDA TANIMSIZ SAHA 4133 NOLU ALAN IÇERISINDE TANIMLANMAMIS.

SERI VE YÜKLEME EMRI BASIMINDA TANIMSIZ SAHA 4479 NOLU ALAN IÇERISINDE TANIMLANMAMIS.

BU DIZAYNA GÖRE SQL A CÜMLE YAZAMAYIZMI....
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 Saat 13:49
Sevk Emrinde EK ALAN yok ki AÇIKLAMA alani var ondan mi bahsediyorsunuz.(vtde tabloda da yok)

Sipariste girdiginiz Ek alan bilgisi, Sevk Emrinde Açiklmayami tasiniyor.
Yukarı Dön
eymen42 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eymen42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 Saat 14:41
yok tasinmiyor ek alan açiklamaya, yazdigina göre olmayacak herhalde baska bir yol bulmaliyim yardimin için tesekkürler. forma basim bu siparisleri bir sablona basma olayi olmasa sikinti yok ama bir sekil ayarlamam lazim normal rapor kisminda siparis rapolarini aliyorumya oradan istedigim sekilde bastiramam mi.  
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 Saat 14:58
Siz raporu nerden aliyorsunuz istediginiz gibi peki, orayi söyleyin bana.
Yukarı Dön
eymen42 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eymen42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 Saat 15:16
SÖYLE SIMDI MÜSTERI SIPARIS MODÜLÜNÜ KULLANMAYA BASLADIK TEKSTIL ÜZERINE. BUNUN IÇIN ESNEK YAPILANDIRMAYI KULLANIYORUZ. STOKLARDA. SIPARISLERI GIRDIM DIYELIM, BUNLARI BIR FORMA BASTIRACAGIM. DEPOYA VERMEK IÇIN. A4 KAGIDINA BIR SABLON BASTIRACAGIZ. ÖRNEK:

SABLON SU SEKILDE:

CARI ISIM: XXXXXXXXXX XXXXXXX
ADRES    : WWWWWWWWWWWWW

STOK ISMI        YAPILANDIR AÇIKLAMASI              EK ALAN             MIKTAR
  STOK ISMI            DESEN VE RENK                    BALYA / TOP         MIKTAR
240 R.AKFIL                603 RENK                            5 TOP                 150,00
240 R.AKFIL                455 RENK                            8 TOP                 240,00

BU FORMDA BASTIRIP DEPOCUYA VERECEGIZ VE SIPARISLER YAPILACAK. BIR A4 KAGIDINA EN FAZLA 15 KALEM BASILACAK. SENDEN ISTEDIGIM. BU SEKILDE BASTIRMAK IÇIN SEN NEYI ÖNERIRSIN. SIMDI BIRDE SU VAR. SIPARIS MODÜLÜNDEN BASIM YAPTIGIMIZDA ILK ALINAN SIPARISLERDE SIKINTI YOK BU SEKILDE BASTIRIYORUM. YALNIZ KALAN SIPARISLERI NERDEN BASTIRACAM. KALAN SIPARISLERE DE FATURA - RAPOR - SIPARIS RAPOR VE ORADA SIPARIS DETAYLI RAPOR VAR ORADAN GÖRÜYORUM ORADAN BASTIRMA IMKANIMIZ VAR MI. YUKARDA KI FORMAT SEKLINDE.  KALAN SIPARISLERI BIRDE SEVK EMRI MODÜLÜNDE DÖKÜYOR AMA ORADANDA EK ALAN VE YAPILANDIRMA KISMINI DÖKEMIYORUM. BANA BIR YOL GÖSTERIRSEN SEVINIRIM.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 Saat 15:54

Aldiginiz raporu,"RAPOR - SIPARIS RAPOR VE ORADA SIPARIS DETAYLI RAPOR VAR "dediginiz yerden Bu gösterdiginiz sekilde Yapilandirma açiklamasi ile alabiliyormusunuz.

Bende Esnek olmadigi için Orasinin Yapilandirma açiklamasini basip basmadigini bilmiyorum. Basiyor ise orada ki sorgulara bakabiliriz.
Yukarı Dön
eymen42 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eymen42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 Saat 16:14
sorgular derken
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2009 Saat 17:02
SQL scriptlerine
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,336 Saniyede Yüklendi.