Yazar |
Konu Arama Topic Seçenekleri
|
sudenaz44
Yeni Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
|
Konu: kalan stok tutari Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2007 Saat 20:50 |
ya ben entegre w3 kullaniyorum.net kalan stok tutarini nasil çikarabilirim.bunu hizli kisa bi yöntemi yok mu?
|
 |
sssercan
Üye
Puanlar: 9
|
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2007 Saat 08:37 |
mrb
stok- raporlar - serbest maliyet ambar raporu bunu bi dene belki isine yarar
|
 |
goro83
Yeni Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2007 Saat 20:03 |
merhaba ben nasil stoktan rapor alabilirim
|
gokhan
|
 |
erDal
Kidemli Üye
Puanlar: -1
|
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2007 Saat 20:11 |
sudenaz hanim rapor modulunden stok raporlari bolumunden stok hareket listesinden istediginiz alanlari secin daha sonra siralama sekmesinde stok kodu ve kumulasyon isaretleyin daha sonra rapor alin kolay gelsin
|
ERDAL AŞIK
SELÇUK ISIL İŞLEM
|
 |
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye
ANKARA
Puanlar: 821
|
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2007 Saat 08:39 |
Elinizdeki kalan stogun tutarini görmek için Stok Modülü / Raporlar / Ek Listeler/ Tarih Araligi Icmal Listesinden veya Rapor Modülü / Stok Raporlari / Stok Bakiye Listesinden istediginiz maliyete göre bakiye ve tutarini alabilirsiniz. Son giris Net Fiyat gibi...
|
 |
goro83
Yeni Üye
|
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2007 Saat 21:15 |
stok bolumunden satis faturasi ne ise yariyor
|
gokhan
|
 |
sudenaz44
Yeni Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2007 Saat 23:33 |
selam arkadasla sagolun verdiginiz bilgiler için bi kismi bildigim di zaten ama yinede sagolun ben bunu kisa yöntemi yokmu demek istedim aslinda neyse sagolun
|
 |
CAGATAY
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 09:06 |
selam arkadaslar stok ölçü birimleri 2 karakter oldugu için fatura dizayninda elemanlarin mali sevk ederken hata yapiyorlar mesela(ad=adet, kl=koli, bd=bidon, kt=kutu,)gibi dizayna yazdirma sansimiz varmi ilgilenirseniz sevinirim tesekkürler...
|
 |
kingkobra
Kidemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 10:54 |
Mrb,
dizaynda tipi Sql seçtikten sonra asagida bosluga bu cümleri yazin isleminiz tamamdir.
Kolay gelsin.
(case when OLCU_BR1='AD' THEN 'ADET' ELSE (case when OLCU_BR1='KL' THEN 'KOLI' ELSE (case when OLCU_BR1='BD' THEN 'BIDON' ELSE (case when OLCU_BR1='KT' THEN 'KUTU' ELSE '' END)END)END)END) FROM TBLSTSABIT WHERE STOK_KODU= VT_Karekter({4000})
|
king kobra Node_M
|
 |
kingkobra
Kidemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 11:15 |
Tekrar mrb,
Daha önce verdigim cevapta sizin belirttiginiz ölçü birimleri disinda ölçü birimi olmasi halinde ölçübirimini bos getirecek sekilde düsünmüsüm, fakat bunlarin disinda ölçü birimleri varsa ve o ölçü birimlerinin stok kartindaki degerlerinin gelmesini istiyorsaniz asagidaki cümleyi kullanmalisiniz.
(case when OLCU_BR1='AD' THEN 'ADET' ELSE (case when OLCU_BR1='KL' THEN 'KOLI' ELSE (case when OLCU_BR1='BD' THEN 'BIDON' ELSE (case when OLCU_BR1='KT' THEN 'KUTU' ELSE OLCU_BR1 END)END)END)END) FROM TBLSTSABIT WHERE STOK_KODU= VT_Karekter({4000})
|
king kobra Node_M
|
 |
CAGATAY
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 11:38 |
ILGILENDIGINIZ IÇIN TESEKKÜRLER
|
 |
CAGATAY
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 13:13 |
BIRIMLERDE SIZIN YAGTIGINIZA BIRIM EKLEMESI YAPTIM
(case when OLCU_BR1='AD' THEN 'ADET' ELSE (case when OLCU_BR1='ÇV' THEN 'ÇUVAL' ELSE (case when OLCU_BR1='TN' THEN 'TENEKE' ELSE (case when OLCU_BR1='PK' THEN 'PAKET' ELSE (case when OLCU_BR1='KG' THEN 'KILO' ELSE (case when OLCU_BR1='KL' THEN 'KOLI' ELSE (case when OLCU_BR1='KT' THEN 'KUTU' ELSE OLCU_BR1 END)END)END)END) FROM TBLSTSABIT WHERE STOK_KODU= VT_Karekter({4000}) AMA HATA VERDI NERDE YANLIS YAPIYORUM ILGILENIRSENIZ SEVINIRIM..
|
 |
CAGATAY
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 13:17 |
PROGRAMIN VERDIGI HATA DBQuery : SQL : Select (case when OLCU_BR1='AD' THEN 'ADET' ELSE (case when OLCU_BR1='ÇV' THEN 'ÇUVAL' ELSE (case when OLCU_BR1='TN' THEN 'TENEKE' ELSE (case when OLCU_BR1='PK' THEN 'PAKET' ELSE (case when OLCU_BR1='KG' THEN 'KILO' ELSE (case when OLCU_BR1='KL' THEN 'KOLI
Unclosed quotation mark after the character string 'KOLY '.(NetsisMS-42000,105) Incorrect syntax near 'KOLY '.(NetsisMS-42000,102)
SELECT (CASE WHEN OLCU_BR1='AD' THEN 'ADET' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='ÇV' THEN 'ÇUVAL' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='TN' THEN 'TENEKE' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='PK' THEN 'PAKET' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='K?' THEN 'KYLO' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='KL' THEN 'KOLY
|
 |
CAGATAY
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 13:43 |
isyerinde kullandigimiz ölçü birimleri (TN=TENEKE)(KL=KOLI)(PK=PAKET)(BD=BIDON)(KG=KILO)(ÇV=ÇUVAL)(AD=ADET)
|
 |
kingkobra
Kidemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 13:57 |
Mrb,
asagidaki cümleyi size göre tekrar düzenledim, eger bundan sonra yeni bir deger eklemek isterseniz,
(case when OLCU_BR1='??' THEN '????' ELSE bu ifadeyi
OLCU_BR1 END)END)END)END)END)END) bunlardan önceye ekleyin,soru isaretleri kisimlari doldurun ve cümlenin sonuna eklediginiz kadar END) ekleyiniz, yani özetle araya yeni degerleri cümlenin sonunada eklediginiz çesit kadar END) eklemeniz gerekir.
Kolay gelsin.
(case when OLCU_BR1='AD' THEN 'ADET' ELSE
(case when OLCU_BR1='KL' THEN 'KOLI' ELSE
(case when OLCU_BR1='BD' THEN 'BIDON' ELSE
(case when OLCU_BR1='PK' THEN 'PAKET' ELSE (case when OLCU_BR1='ÇV' THEN 'ÇUVAL' ELSE (case when OLCU_BR1='KG' THEN 'KILO' ELSE OLCU_BR1 END)END)END)END)END)END)
FROM TBLSTSABIT WHERE STOK_KODU= VT_Karekter({4000})
|
king kobra Node_M
|
 |
CAGATAY
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 14:01 |
TESEKKÜR
|
 |
kingkobra
Kidemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 14:04 |
sizin cümleyi inceledim, sonuna END)'leri eklememissiniz.
|
king kobra Node_M
|
 |
CAGATAY
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 16:16 |
SIZIN YOLLADIGINIZI YAPISTIRDIM BU SEFERDE BU HATAYI VERDI HERALDE CÜMLE UZUN GELIYOR.. DBQuery : SQL : Select (case when OLCU_BR1='AD' THEN 'ADET' ELSE (case when OLCU_BR1='KL' THEN 'KOLI' ELSE (case when OLCU_BR1='BD' THEN 'BIDON' ELSE (case when OLCU_BR1='PK' THEN 'PAKET' ELSE (case when OLCU_BR1='ÇV' THEN 'ÇUVAL' ELSE (case when OLCU_BR1='KG' TH
Incorrect syntax near 'TH'.(NetsisMS-42000,102)
SELECT (CASE WHEN OLCU_BR1='AD' THEN 'ADET' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='KL' THEN 'KOLY' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='BD' THEN 'BYDON' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='PK' THEN 'PAKET' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='ÇV' THEN 'ÇUVAL' ELSE (CASE WHEN OLCU_BR1='K?' TH
|
 |
kingkobra
Kidemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 16:25 |
Cümle uzun gelebilir, ben cümleyi sizin rahat anlamaniz için biraz yakisikli yapmaya çalistim,
Siz aradaki bosluklari delete ile kapatin ama mutlaka 1 er adet bosluk olsun, ben kendimde test ettim dogru çalisiyor.
Kolay gelsin
|
king kobra Node_M
|
 |
kingkobra
Kidemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 Saat 17:19 |
Evet haklisiniz son halini dizayndan test etmemistim, bende hata aliyorum, data tipini kontrol ettim memo görünüyor, üzerinde çalisiyorum çözüm bulursam bilgi veriririm, su haliyle 4 ölçü birimine kadar sorun vermiyor, bence simidilik sorun çikartan 4 adedini tercih edin.
|
king kobra Node_M
|
 |