![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
ESNEK YAPILANDIRMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ararat04 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2014 Saat 17:47 |
Merhaba arkada?lar öncelikle siteye katky sa?layan arkada?lara te?ekkürler
benim sykyntym aslynda esnek yapylandyrmada sistemin olu?turdu?u otomatik yapylandyrma kodlary netsis in yardym dosyasyndan bakty?ym kadary ile ancak script ile yapylabilecek bir ?ey lakin ben o denli scripte hakim de?ilim yine netsisin örne?inden yola çykarak sykyntymy açyklayayym stok kodumuz "MAMUL001" RENK : B BEYAZ : S SYYAH : K KAHVE : L LACYVERT : P PEMBE BEDEN : S SMAL :M MEDIUM :L LARGE :XL X LARGE : XXL LARGE DÜ?ME : BEYAZ : SYYAH : KEMYK :GRY ÇIKARTMA : FACTOR : AMBLEM X : AMBLEM Y : AMBLEM G . . . . ?eklinde devam etmekte ?imdi sykynty ?u Ben yapylandyrma kodu olu?tur dedi?imde Rakamlardan olu?an bir yapylandyrma kodu olu?uyor bizim istedi?imiz ise Mamul001 kodunun yapylandyrma kodlary b-s-b-x ?eklide olmaly zamanla özellikler artacak biz bunu nasyl yapabiliriz yardym edebilir misiniz sevgili üstadlar |
|
![]() |
|
rhan ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapylandyrma kodlary sayysal olmasy gerekiyor. açyklamalary istedi?iniz gibi verebilirsiniz. dinamik kodlama veya script gerekmiyor yapylandyrma ekranynda otomatik olu?turabilirsiniz.
|
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
![]() |
|
ararat04 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Öncelikle cevabynyz için te?ekkürler
aslynda sykyntymyz bu noktada ba?lyyor otomatik olu?turulan kodlar yerine bizim kodlarymyz olmaly ki ürünün kodundan bakan anlayabilsin yani bir nevi konu?an kod manty?y olabilmeli aksi durumda açyklamalar ile olmasy oldukça zorlar olu?acak kod sayysy çok çok fazla hani ne bileyim sanki script ile bu sykynty çözülebilir gibi ben bu konuda yeterli de?ilim
|
|
![]() |
|
rhan ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Düzeltme;
yeni esnek yapylandyrma ile dedi?iniz gibi yapylabiliyor. Otomatik üretimde de desteklenmi?, fakat detayly kullanmadym. geri kalan kysymlar için kurcalayarak da çözebilirsiniz diye dü?ünüyorum . ![]() ![]() ![]() |
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |