ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Fatura Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Satistan iade islemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.


Satistan iade islemi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
fameto Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2008
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fameto Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Satistan iade islemi
    Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 Saat 11:25
Merhaba Arkadaslar Sizlere danismak istedigim konu;
Nasil ki satici siparislerini alis irsaliyesi bölümünden belgeleri getir diyerek kapatarak girebiliyorsak
(firmadovtut) ayni sekilde satis faturalarini iade faturasi girerken kapatarak iade almak istiyorum.
Ör;
” X “ carisine 01.01.2013 tarihinde “Y” ürününü 5 Ad. 15 TL %30 iskontoyla satmisim.
” X “ carisine 01.02.2013 tarihinde “Y” ürününü 3 Ad. 20 TL %30 iskontoyla satmisim.
X Firmasi bana 5 adet iade gönderdigini varsayalim;
Ben iade alirken öncelikle 3 ad. 20TL ve %30 iskontoyla, (bu fatura komple kapatildi. Baska iadelerde dikkate alinmayacak)
Geri kalan 2 Ad. 15TL %30 iskontoyla almak istiyorum. (bu faturadan halen 3 ad iade alina bilinir. Baska iade gelirse sadece 3 adet girerek kapanacak.)

TblSipatrada firmadovtut tan bu islemi yapabiliyorum.
Ancak tblsthar için böyle bir saha yok.
Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz?;

Not: Konuyu Netsisle Görüstüm bana;
Satis ile Alis(Satistan iade) arasinda herhangi bir bag yok. Kurmakta mümkün olmuyor. Ancak Özel Çözümle Mümkün dediler.
Bende kod yazmaya baslamadan önce sizlere bir danisayim bu islemi farkli yollarla halleden yada paylasabilecegi
Öneri,örnek kod,NDI,script veya third party yazilim varmidir? Diye bir sorayim dedim.
Yardimlarin için simdiden tesekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,377 Saniyede Yüklendi.