ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Fatura Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fatura Modülünde Hata
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.


Fatura Modülünde Hata

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
orhanbay Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010
Konum: Gaziantep
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhanbay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fatura Modülünde Hata
    Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 Saat 09:56
5.0.10 yerine 5.0.12 setini kurduktan sonra sadece 1 sirkette Fatura modülünde yeni bir siparis girisinde veya daha önceki siparis bilgilerine girmek istedigimde kalem bilgilerine geçer geçmez "Deger(ler) çevriminde hata! ['' is not a valid integer value" hatasini aliyorum ve hiç bir islem yapamiyorum. Neden kaynaklanabilir?

Not: -Onayli sürüm güncelleme yaptim.
     -DBUpdate yaptim.
     -Bölge ve Dil ayarlarinda virgül,nokta dogru.
     -Diger sirkete geçince Fatura modülünde sorun yok.
Yukarı Dön
rabia_bayrakdar Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rabia_bayrakdar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2012 Saat 10:40
netsis databesindeki DBO.CUMLEUPDATE50 silip tekrar dbupdate yaparmisiniz.Ayni sorun bende de olmustu silip tekrar dbupdate yaparak düzeldi.
Yukarı Dön
orhanbay Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010
Konum: Gaziantep
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhanbay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2012 Saat 10:43
Orjinalini yazan: rabia_bayrakdar rabia_bayrakdar Yazdı:



netsis databesindeki DBO.CUMLEUPDATE50 silip tekrar dbupdate yaparmisiniz.Ayni sorun bende de olmustu silip tekrar dbupdate yaparak düzeldi.


Bu yöntemi denemedim ancak Netsis çagri merkezinden aldigim destek sonucunda FATURASTSABIT view'ini güncelleyince sorun halloldu. Ilginize tesekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,406 Saniyede Yüklendi.