![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
stok la ilgili bir kaç soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yasinozen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasinozen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 13:03 |
|
1- stok modulünde islemler menüsünde "maliyet hesaplama" kismina deneme amaçli bastim ve biseyler hesapladi. daha sonra serbest maliyet anbar raporu aldigimda birim fiyatlar ve giris - çikis tutarlari yüksek ve eksili rakamlar çikmaya basladi. bunun nedeni nedir acaba bu maliyet hesaplamasinin iptali varmidir ya da hata verirmi 2- yine serbest maliyet raporu aldigimda stoklarin birim fiyatlari 0,00 olarak yaziyor. birim fiyatlarin hepsi girilmis oilmasina ragmen bu sekilde oluyor bunun nedeni nedir acaba simdiden tesekkürler |
||
![]() |
||
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maliyet tipi ne seçiyorsunuz.
maliyet hesaplattirirken yöntem ne seçtiniz?
|
||
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
||
![]() |
||
yasinozen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasinozen
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maliyet hesaplattiriken aylik agirlikli ortalama olarak almis
maliyet tipide aylik agirlikli ortalama olarak aliyor |
||
![]() |
||
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
|
Ilgili stok harektlerini incelemek lazim.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasinozen
|
STOK HAREKETLERINDE NEYI INCELICEZ
DAHA YENI YENI KULLANIYORUZ PROGRAMI BISEY BILMIYORUZDA |
||
![]() |
||
|
- gösteren stoklardan bir tanesinin hareket dökümünü buraya yapistirin bakalim. |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasinozen
|
stoklar eksi göstermiyor . çikis tutari yazan yer eksi gösteriyor
fiyat olarak |
||
![]() |
||
|
Tamam yapistirin bakalim.
|
||
|
||
![]() |
||
aayhan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2008 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
|
birim fiyatlarin hepsi girilmis derken.. stok kartina yazdiginiz alis 1 2 3 4 fiyatlar ise, stok hareketlerinizdeki giris degerlerinizin karsisinda birim fiyat yok ise degerler '0' geliyor olabilir.. |
||
aayhan
|
||
![]() |
||
bybarone ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
|
tam iki defa söylenmis fakat icraat yok :) yardim isteyenlerde bir acaip |
||
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
||
![]() |
||
tlosfethiye ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2006 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tlosfethiye
|
arkadaslar,
merhaba; stok kartinda özellikleri, isimleri ve barkodlari farkli ancak fiyati ayni olan stoklar var. acaba bunlardan birinin fiyati degistigi zaman digerlerini degistiren bir TRIGGER ya da farkli bir çözümü olup da paylasa bilecek olan var mi ? örnek : stok adi, barkodu, fiyati mendos naneli seker 38gr, 87317336 1,25tl mendos t.frutti seker 38gr, 87317336 1,25tl mendos çilekli seker 38gr, 87317336 1,25tl Düzenleyen tlosfethiye - 26 Eylül 2012 Saat 18:05 |
||
Recep TEKE
ASR Danişmanlik |
||
![]() |
||
emiray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
|
hizli degisiklik den olumuyor mu?
stok adi benziyor %mendos%38% ise satisfiyati1 esit 1,25 seklinde aralik/maske ile hepsini teksefer de yada onayli tek tek görerek fiyatlari degistirmen yeterli olacagi kanatindeyim. |
||
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
||
![]() |
||
tlosfethiye ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2006 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tlosfethiye
|
merhaba
her stokta bu kadar benzesmiyor.
|
||
Recep TEKE
ASR Danişmanlik |
||
![]() |
||
bybarone ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
|
Kullanici tanimli sahalari kullanima açin ve stoklari bir tanesinde eslestirin
Mesela Alfasayisal 1 i açin bu gibi stoklarin O sahasina Eslenmis stok yazin böylece SQL üzerindende Trigger yazilir Update'de edilir... Tabi Mentos Için Eslenmis Mentos yazin baska ürün için baska umarim anlatabilmisimdir... Düzenleyen bybarone - 28 Eylül 2012 Saat 09:47 |
||
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tlosfethiye
|
Merhaba,
, benim Sql cümleleri hakkinda bilgim yok, sizden ricam KOD4 ya da KOD2 ye göre bu TRIGGER yazabilir misiniz. ya da yapabilen biri var ise.... iyi çalismalar.
|
||
Recep TEKE
ASR Danişmanlik |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |