![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
View |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulkugom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 10:24 |
Arkadaslar seri giris ve çikisin bakiyesini almaya çalisiyorumda alamadim araya formülünü giriyorum ama tekrardan olmuyor. yardimlarinizi bekliyorum.
SELECT dbo.SERITRA.KAYIT_TIPI, dbo.SERITRA.SERI_NO, dbo.SERITRA.STOK_KODU, STSABIT.STOK_ADI, dbo.SERITRA.TARIH, dbo.SERITRA.ACIK1 AS ACIKLAMA1, dbo.SERITRA.ACIK2 AS ACIKLAMA2, dbo.SERITRA.GCKOD, dbo.SERITRA.MIKTAR, dbo.SERITRA.BELGENO, dbo.SERITRA.BELGETIP AS BELGE_TIPI, dbo.SERITRA.DEPOKOD AS DEPO_KODU, dbo.SERITRA.KARSISERI, dbo.SERITRA.SUBE_KODU, dbo.SERITRA.HARACIK, STHAR.EKALAN, STSABIT.YAPILANDIR, STHAR.YAPKOD, CASE WHEN STSABIT.YAPILANDIR = 'E' THEN DBO.NSF_YAPACIK(STHAR.YAPKOD, STOKPARAM.C_YEDEK8, TBLESNYAPMAS.YAPACIK) ELSE NULL END AS YAPACIK, STSABIT.GRUP_KODU FROM dbo.SERITRA INNER JOIN dbo.TBLSTSABIT AS STSABIT WITH (NOLOCK) ON dbo.SERITRA.STOK_KODU = STSABIT.STOK_KODU LEFT OUTER JOIN dbo.TBLCASABIT AS CASABIT WITH (NOLOCK) ON dbo.SERITRA.HARACIK = CASABIT.CARI_KOD LEFT OUTER JOIN dbo.TBLSTHAR AS STHAR WITH (NOLOCK) ON dbo.SERITRA.STRA_INC = STHAR.INCKEYNO INNER JOIN dbo.STOKPARAM WITH (NOLOCK) ON dbo.STOKPARAM.ISLETME_KODU IS NOT NULL LEFT OUTER JOIN dbo.TBLESNYAPMAS WITH (NOLOCK) ON dbo.TBLESNYAPMAS.YAPKOD = STHAR.YAPKOD |
|
![]() |
|
bybarone ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlismi anladim yoksa sizin almaya çalistiginiz
Stok \Raporlar \Ek Listeler \Seri Takibi Bakiye Listesi nimi ? istiyorsunuz ??? |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
![]() |
|
ulkugom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
EVT AMA BUNU ÖZEL RAPORLARDAN YAPMAK ISTIYORUM. BIR VIEV
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
![]() |
|
bybarone ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
O zaman Profilerdan izle hangi viewleri çalistirdigini ordaki viewleri kullan...
|
|
Iyi çalismalar.
|
![]() |
|
BU FORMÜLE BAKIYE FORMÜL SATIRINI EKLEYEBILIRMISINIZ.
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
![]() |
|
Not aldim müsait oldugum zaman bakicam...
|
|
Iyi çalismalar.
|
![]() |
|
tesekkür ederim...
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
![]() |
|
mbaykan ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Sizin view'a aldiginiz sütunlar
seklinde Siz bir SERI'nin bakiyesini istiyorsaniz bunun SERI_NO,STOK_KODU,STOK_ADI,ACIKLAMA1,ACIKLAMA2,GIRIS_MIK,CIKIS_MIK,BAKIYE,YAPILANDIR,YAPKOD,YAPACIK,GRUP_KODU biçiminde olmasi gerekir view buna göre SELECT dbo.SERITRA.SERI_NO, dbo.SERITRA.STOK_KODU, STSABIT.STOK_ADI, dbo.SERITRA.TARIH, dbo.SERITRA.ACIK1 AS ACIKLAMA1, dbo.SERITRA.ACIK2 AS ACIKLAMA2, SUM(CASE WHEN dbo.SERITRA.GCKOD = 'G' THEN dbo.SERITRA.MIKTAR ELSE 0 END) AS GIRIS_MIK, SUM(CASE WHEN dbo.SERITRA.GCKOD = 'C' THEN dbo.SERITRA.MIKTAR ELSE 0 END) AS CIKIS_MIK, SUM(CASE WHEN dbo.SERITRA.GCKOD = 'G' THEN dbo.SERITRA.MIKTAR ELSE -dbo.SERITRA.MIKTAR END) AS BAKIYE, STSABIT.YAPILANDIR, STHAR.YAPKOD, CASE WHEN STSABIT.YAPILANDIR = 'E' THEN DBO.NSF_YAPACIK(STHAR.YAPKOD, STOKPARAM.C_YEDEK8, TBLESNYAPMAS.YAPACIK) ELSE NULL END AS YAPACIK, STSABIT.GRUP_KODU FROM dbo.SERITRA INNER JOIN dbo.TBLSTSABIT AS STSABIT WITH (NOLOCK) ON dbo.SERITRA.STOK_KODU = STSABIT.STOK_KODU LEFT OUTER JOIN dbo.TBLCASABIT AS CASABIT WITH (NOLOCK) ON dbo.SERITRA.HARACIK = CASABIT.CARI_KOD LEFT OUTER JOIN dbo.TBLSTHAR AS STHAR WITH (NOLOCK) ON dbo.SERITRA.STRA_INC = STHAR.INCKEYNO INNER JOIN dbo.STOKPARAM WITH (NOLOCK) ON dbo.STOKPARAM.ISLETME_KODU IS NOT NULL LEFT OUTER JOIN dbo.TBLESNYAPMAS WITH (NOLOCK) ON dbo.TBLESNYAPMAS.YAPKOD = STHAR.YAPKOD GROUP BY SERITRA.SERI_NO,SERITRA.STOK_KODU, STSABIT.STOK_ADI,SERITRA.ACIK1 ,SERITRA.ACIK2,STSABIT.YAPILANDIR, STHAR.YAPKOD, CASE WHEN STSABIT.YAPILANDIR = 'E' THEN DBO.NSF_YAPACIK(STHAR.YAPKOD, STOKPARAM.C_YEDEK8, TBLESNYAPMAS.YAPACIK) ELSE NULL END, STSABIT.GRUP_KODU Not: Yazdigimi Test etmedim. gerisi size kalmis kolay gelsin Düzenleyen mbaykan - 08 Aralık 2011 Saat 16:51 |
|
Mehmet Baykan
|
|
![]() |
|
TSK EDERIM.
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
![]() |
|
SIZE ZAHMET SERI NO BAZINDA KMÜLE SEKILINIDE BELIRTIRMISINIZ.
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
![]() |
|
mbaykan ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
SELECT dbo.SERITRA.SERI_NO, dbo.SERITRA.STOK_KODU, STSABIT.STOK_ADI,
SUM(CASE WHEN dbo.SERITRA.GCKOD = 'G' THEN dbo.SERITRA.MIKTAR ELSE 0 END) AS GIRIS_MIK, SUM(CASE WHEN dbo.SERITRA.GCKOD = 'C' THEN dbo.SERITRA.MIKTAR ELSE 0 END) AS CIKIS_MIK, SUM(CASE WHEN dbo.SERITRA.GCKOD = 'G' THEN dbo.SERITRA.MIKTAR ELSE -dbo.SERITRA.MIKTAR END) AS BAKIYE, STSABIT.GRUP_KODU FROM dbo.SERITRA INNER JOIN dbo.TBLSTSABIT AS STSABIT WITH (NOLOCK) ON dbo.SERITRA.STOK_KODU = STSABIT.STOK_KODU LEFT OUTER JOIN dbo.TBLSTHAR AS STHAR WITH (NOLOCK) ON dbo.SERITRA.STRA_INC = STHAR.INCKEYNO GROUP BY SERITRA.SERI_NO,SERITRA.STOK_KODU, STSABIT.STOK_ADI, STSABIT.GRUP_KODU |
|
Mehmet Baykan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |