![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Dizayna ekledigim bir logo hakkinda. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
s4loj ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 16:25 |
Merhabalar, firmamiz için hazirlamis oldugum bir sevkiyat bildirim formunda üst kisima firma logosunu server üzerinden gösterdim "\\NETSIS\logo.jpg" bu sekilde logoyu tüm clientlarda okutabiliyorum. Problem suki dizayna ekledim logoyu ama kimi client çikti aldiginda logo kocaman çikiyor, kimisinde ufacik görünüyor. Halbuki dizayna ben onun ebati hakkinda genislik ve uzunluk ölçülerini tanimladim, neden bu ölçülerin disina çikar anlayabilmis degilim, bu mantik disi olay ile baska karsilasan varmidir acaba merak ediyorum ?
|
|
![]() |
|
rhan ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazici ayarlarina göre degisiklik gösteriyor maalesef
|
|
![]() |
|
s4loj ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
baski ön izlemedeyken daha görünüyor logonun anormalligi, biraz daha açabilrmisiniz acaba herkeste ayni ayari uygulayayim bendeyazicidan ise.
Düzenleyen s4loj - 03 Ekim 2011 Saat 18:04 |
|
![]() |
|
mbaykan ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
ben de Epson Stylus ve HP Deskjet yazilar için ayri ayri dizaynlar yapmak zorunda kalmistim. Logo içinde genislik ve yükseklik için Ölçekli bir katsayi hesaplayarak. Dizaynlarinda degistirmistim
|
|
Mehmet Baykan
|
|
![]() |
|
Dedikleriniz dogru, yaziciya göre degisiklik gösteriyor simdi farkettim. Bizde her birimde farkli yazici var, 3 ayri dizayn demek her seferinde çikti için dizayn seçmek demek buda ek is olacaktir. Logoyu kaldirmak en mantiklisi. Umarim bu sikinti yeni gelistirmelerde hallolur.
|
|
![]() |
|
EfeM ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Selamlar,
Eski bir konu, forumda dolasirken rastladim. Ben de de ayni problem mevcut, her yazicida resimler farkli çikiyor. Ben sorunu söyle çözdüm; Netsis sunucu üzerinde HP standart bir lazer yazici tanimladim. Dizaynda yazici seçerken ön tanimli olarak bu yaziciyi atadim. Baski ön izleme yapinca bu yaziciya göre getireceginden (ki yazici seçmeden ön izleme açildigindan benim yaziciya göre ön izleme verir), ön izleme penceresinden de istediginiz yaziciya (Laser olmak kaydiyla) gönderebilirsiniz. Kolay gelsin. |
|
Bilgi Mezara Gitmemeli...
|
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
evet bu sorun resim basarken var. |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |