ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > SQL > SQL Veri Tabanı İşlemleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Exceldeki cari kartlari sql e alma
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Exceldeki cari kartlari sql e alma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
nilcom Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilcom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Exceldeki cari kartlari sql e alma
    Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 11:14
Merhaba arkadaslar acilen yardim lütfen xls olarak kayitli olan cari kartlar listemi netsise almak istiyorum sanirim bunuda sql den yapmam gerekiyor. SQL 2005 kurulu. Import data yapip almaya çalistim hiç bir hata vermedi 1205 kayit alindi dedi fakat netsis i açip baktigimda cari kartlarda herhangi bir kayit yok. Ben nerde hata yapiyorum acaba ?
Yukarı Dön
nilcom Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilcom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 11:22

baykan bunu nasil yapicam peki ?

Yukarı Dön
nilcom Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilcom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 11:26
netsisi çok iyi bilmiyorum. netsis in içerisindeki yardimci programlardan bu senin söyledigin TBLCASABIT tablosuna nerden bakacagim
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 1181
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 11:31
TBLCASABITEK tablosunu da olusturmaniz gerekir
Yardimci programlardan TBLCASABIT tablosundaki kayit sayisini kontrol edin gerçekten kopyalanmis mi?

Düzenleyen mbaykan - 22 Haziran 2010 Saat 11:33
Mehmet Baykan
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 1181
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 12:01
Yardimci Programlarda Raporlar Tablo Bilgilerin'den
http://www.netsis.com.tr/CHM/TemelsetYeni/index.html

Mehmet Baykan
Yukarı Dön
rifatgunduz Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rifatgunduz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 22:39
Selam,
Içeri almak istediginiz excelde 3-4 müsteri kalacak sekilde silip bana mail atarsaniz yardimci olmaya çalisirim. Mail adresim rifat.gunduz@netsis.com.tr
Size ilgili kodlari yazarak gönderebilirim.

Iyi Çalismalar...
Rifat Gündüz

www.netsis.com.tr
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,391 Saniyede Yüklendi.