![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Stoklar Tutmuyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zhorba ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 15:46 |
Merhaba Arkadaslar,
Netsisde bi problemimiz var ben askerdeyken yerime bakan arkadaslar stok modulunde bir sürü malzeme girisi yapmis fakat reçete olusturmamis ama makina ile birlikte satilip gitmis bu malzemeler ben simdi depo raporu aldigimda elimde olmayan 1824 kalem malzeme var bunlari nasil erite bilirim.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum Iyi Çalismalar....
|
|
'Bu dünyada o qadaR yandim qi cehennemde yoRqanLa yaTaRimMm..
|
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MUHASEBE OLARAK NE YAPACAKSINIZ?
YOKSA AMBAR ÇIKIS FISI ILE MASRAF MERKEZINE ÇIKIN OLSUN BITSIN.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
|
zhorba ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
çok tesekkür ederim saolun arkadaslar ... |
|
'Bu dünyada o qadaR yandim qi cehennemde yoRqanLa yaTaRimMm..
|
|
![]() |
|
rifatgunduz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2009 Konum: Ystanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatgunduz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Conaricim, Benden çok yasayacaksin belli Conaricim.
Bende Ambar Çikis diyecektim.
Iyi Çalismalar...
|
|
Rifat Gündüz
www.netsis.com.tr |
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Eyvallah üstadim.
Allah bilir.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
|
lilams35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
MERHABA ARKADASLAR.. STOKLARLA ILGILI BIRSEY SORMAK ISTIYORUM...
FATURA KESERKEN STOGUN FIYATININ VE VE ISKONTOLARININ OTOMATIK ATMASINI ISTIYORUM, KURCALADIM AMA BULAMADIM ...
BIRDE FATURA ISLERKEN VADE TARIHI SORUYOR DEVAMLI ONU DA DIREKT FTR TARIHI SEKLINDE OTOMATIK ATTIRABILIRMIYIM..
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK ÇOK MEMNUN OLACAGIM.. TSK LER SIMDIDEN..
|
|
![]() |
|
emiray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
fatura da vadeyi satir bazinda iptal etmek için satis parametrelerinden "satir bazi sorulsun mu" tikli ise kaldirin.
fiyatlarin ve iskontolarin otomatik gelmesi için kosul uygulamasini kullanmaniz gerekiyor. Bu konuda netsis yardim dan faydalanabilirsiniz. |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
![]() |
|
emiray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
fatura da vadeyi satir bazinda iptal etmek için satis parametrelerinden "kayitlarda her satirda vade sorulsun" tikli ise kaldirin.
fiyatlarin ve iskontolarin otomatik gelmesi için kosul uygulamasini kullanmaniz gerekiyor. Bu konuda netsis yardim dan faydalanabilirsiniz. Düzenleyen emiray - 19 Haziran 2010 Saat 17:58 |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |