![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Range check error Nakli Yekün Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kerim9967 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2009 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerim9967
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2010 Saat 11:30 |
|
Slm.
Çok satirli faturalarda ikinci belgeye otomatik olarak geçerken nakli yekün aldirmak için Dizayndaki Kalem satirinda "Toplam Al" kutusunu isaretledim. Ilk baslarda bir sorun yoktu. Nakli yekünlü faturalari rahatlikla alabiliyordum. Fakat bir süre sonra Range check error hatasi almaya basladim. Toplam al ibaresini kaldirdigim zaman fatura sorunsuz basiliyor fakat nakli yekün almiyor. Ne yapmam gerekli? Hata Ayrintilari : 14.05.2010 11:20:49 Satis Faturasi EXCEPTION DIZAYN.DLL 4.0.13.2008 Range check error Hatayi Gönderen Bilesen Sinif Adi : TGroupBox Adi : _Toplamlar3Grp |
||
..:NETSIS:..
|
||
![]() |
||
taner ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
satir sayisini geçiyor olabilir
|
||
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
||
![]() |
||
taner ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
birde dizaynda kordinati koru var ya onu kaldirarak denermisin |
||
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
||
![]() |
||
kerim9967 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2009 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerim9967
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bunu biraz açar misiniz? Zaten nakli yekün almak satirlari sigmadigi için sonraki faturaya aktarilirken lazim olan bir ihtiyaç degil mi? Bilmedigim nedir?
Dizaynda Kalem satirindaki 4506 nolu ".KDV DÜSÜLMÜS BRÜT TUTAR" ibaresi seçildiginde bu seçenek isaretlenemiyor. Belki sorunumu tam anlatamamis olabilirim. Daha önceden sagilikli olarak çalisan dizaynlarim (iki çesit var) toplam satirini 2 sütun saga alip kaydettikten sonra bu hatayi vermeye basladi. Hata bundan olabilir diye düzenlemeyi tekrar geri aldigim halde sonuç degismedi. Kullandigim dizayn ve hata resmi linkteki dosyada mevcut. http://rapidshare.com/files/387980017/hatalidosya.rar Düzenleyen kerim9967 - 16 Mayıs 2010 Saat 16:32 |
||
|
||
![]() |
||
NeTSiSFoReVeR ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
Daha önce ben de yasamistim böyle bir sey. Dizaynda bütün kalemlerin üzerinden geçin sorun düzelecektir. En bastaki satirdan baslayin tab tusu ile sondaki satira kadar üzerinden geçin sorun düzelecektir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerim9967
|
Daha önce üzerinde geçmedim ama dizayni iki defa yeniden olusturdum buraya gönderdigim 3. sü. Deneyip sonucu yazacagim. Düzenleyen kerim9967 - 17 Mayıs 2010 Saat 09:36 |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerim9967
|
Bahsettiginiz yöntemini denedim sorun çözülmedi maalesef. |
||
|
||
![]() |
||
NeTSiSFoReVeR ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
hiç bir dizayn çalismiyormu peki?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerim9967
|
Sorunu çözdüm. Nakli Yekün Açiklamasinin yazildigi satir numarasinda. Satir numarasi kalem bilgisi olan satirlara dek geliyormus. Satir sayilarini yanlis hesaplamisim. Düzeltince oldu. Isin kötü tarafi bütün dizaynlari elden geçirmem gerekecek. Yardimlariniz için sagolun arkadaslar.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |