![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Is Emri Basimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pckopat_58 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pckopat_58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2010 Saat 23:14 |
Arkadaslar is emri basimiyla, ürün reçetesindeki yari mamulleri ve hammaddeleri bastirmak istiyorum. bunun bir yolu var mi?
Su sekilde olmasi gerekiyor.
reçeteler
ym1
h1
h2
m1
h3
ym1
yukaridaki reçete örnekleri var örnegin. m1 için is emri basiminda
satir olarak asagidaki gibi görmek istiyorum.
ym1 h1 h2
varsa bir yolu yardimci olur musunuz.
![]() |
|
![]() |
|
pckopat_58 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pckopat_58
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen pckopat_58 - 11 Ocak 2010 Saat 10:00 |
|
![]() |
|
rifatgunduz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2009 Konum: Ystanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatgunduz
Selam,
Istemis oldugunuz seyin yapilmasi çok zor. Sebebine gelinirse bir yari mamulun kaç seviye hammaddeden oldugunu bilemiyor olacaksiniz. Sql de yazacaginiz viewin sutünlarini dinamik olarak ekleyemeyeceginiz için max 5, max 10 seviye olur gibi bir ön kabul sonrasi bu islemi yani bu viewi olusturabilirsiniz. Sayi artikca yazacaginiz viewin cümle sayisi çok fazla artacaktir. O nedenle benim size önerim sizin bu reçeteyi yada isemrini basarken ürün/yarimamul/hammaddelerin alt alta basmanizdir.
Eger alt alta olur derseniz yardimci olmayada çalisirim.
Iyi Çalismalar...
|
|
Rifat Gündüz
www.netsis.com.tr |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pckopat_58
reçete listesindeki raporunda geldigi gibi olursa olabilir. yardimlariniz için simdiden tesekkürler.
|
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pckopat_58
tesekkürler hemen inceliyoum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pckopat_58
:( istedigim sonucu alamadim, ama su var yari_mamul kodlarini leveline göre gruplandirabilirim, 1.level yarimamulleri ve 2. level yari mamulleri ayiran bir özellik mevcut.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |