ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Stok Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - barkod dizayninda Code128 kullanimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

barkod dizayninda Code128 kullanimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
yckn Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yckn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: barkod dizayninda Code128 kullanimi
    Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2009 Saat 09:55

txt dosyada hazirlanmis barkod etiket dizaynimda ean13 kullaniyorum.netsise import edip çikti aldigimda sorun yok.Bir de ean13 olmayan stok kartlarim var.bunlar içn code128 kullanmam gerekiyor.çünkü ean13 kullandigim dizaynda ean13 olmayan barkodlari basmiyor ve bos çikartiyor.netsisde code128 arsiligi nedir bulamadim.birkaç deneme yaptim ama olmuyor.yardimci olabilicek var mi?

yazicim zebra tlp2844 modeli.

Düzenleyen yckn - 24 Ekim 2009 Saat 10:57
Yukarı Dön
volkank Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı volkank Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2009 Saat 10:52
SELAMLAR. BARKOD DIZAYNLARINDA BARKOD FORMATI DIZAYN BASINA BELIRLENIR. BU NEDENLE CODE128 KULLANMAK ISTIYORSANIZ, BUNA GÖRE AYRI BIR DIZAYN YAPMALISINIZ.
www.netsisaraclari.com
Yukarı Dön
yckn Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yckn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2009 Saat 11:05
selamlar.
txt formatindaki barkod nosunun dizayn sekli bu.
B448,266,3,E30,2,2,73,B,"[*28*]"

code128e karsilik gelen rakam nedir? onu ariyorum.

Yukarı Dön
volkank Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı volkank Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2009 Saat 11:38

Bu bilgiyi baska yerde bulamassin bastan söyleyeyim. :D

orda E30 yazan deger

Code 128 UCC Seri Konteyner yükleme kodu için 0

Code 128 Auto A,B,C MODLARI IÇIN   1

CODE 128MODE A IÇIN 1A
CODE 128MODE B IÇIN 1B
CODE 128MODE B IÇIN 1C

OLMASI GEREKIYOR.

IYI ÇALISMALAR

www.netsisaraclari.com
Yukarı Dön
yckn Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yckn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2009 Saat 12:14
süper paylasimClap cok tesekkür ediyorum.uzun zamandir ariyordum bu bilgiyi.denedim ve çok harika oldu.barkod dizayn sorunum da çözülmüs oldu.
Yukarı Dön
yckn Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yckn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2009 Saat 15:42
merhaba,
asagidaki dizayna göre barkod etiketi dikey olarak yazdirilmakta ve tek etiket dizaynidir.
bunu yatay olarak yazdirmak ve yan yana 2 etiket olarak kullanmak istiyorum.
yapilacak degisiklikler nelerdir? bilgilerinize ihtiyacim var.
not: etkiet ölçü =25mm x 45mm ikili ara bosluk 0,5mm

A190,305,3,3,1,1,N,"GRUP: [*2;20,1*]"
A210,305,3,3,1,1,N,"URET: [*3;20,1*]"
B230,266,3,1,2,2,73,B,"[*28*]"
A250,305,2,2,1,1,N,"[*49;20,1*]"
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,406 Saniyede Yüklendi.