![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
stok birim ve fiyat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denver ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2008 Saat 15:19 |
arkadaslar merhaba netsisden siparis girerken bazi malzemelerin sadece birim olarak adet girilmesini istiyorum ayrica bazi malzemeler için döviz tipini hem ytl hem usd hem eouro girebilmek için bu islemleri nerden yapabilirim yardimlariniz için simdiden tesekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Döviz uygulamasi açik olmali. Hem genel parametrelerde hem faturada(genel 4).
Stok Kartlarinda Döviz Tipi 0 dan farkli olmali ki YTL, Euro, dolar v.s satabilesin.
Fatura da farkli ölçü birimi sorulsun gibi bir sey di onu aktif etmedi iseniz ölçü birimi sormaz.(ama burayi tam anlamadim).
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
|
mehmet_s ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Conari üstadimin sözlerine birde sunu ekleyim müsadenizle stok kartlarinda öçü birimi 1,birim2 ve varsa birim üç tanimlanmali. Burda dikkat etmeniz gerekn sey raporlarinizi ve stok hareketlerinizi agurlikli olarak hangi birime göre raporladiginiz. buna karar verdikten sonra ölçü birimi 1 onu yapmalisiniz. çevrim pay ve paydalarini dogru tanimlamalisiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |