ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Stok Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fiyat Listeleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Fiyat Listeleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
gullpasha Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: -5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fiyat Listeleri
    Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 Saat 11:37

Merhaba Arkadaslar,

Fiyat listelerimiz 31.12.2007 tarihi itibariyle miladini oldurmus bulumakta ve bunlarn tarihlerini, baslangiç tarihlerini degistirmeden 31.12.2008 gününe kadar uzatmak istiyorum.

Devir islemini henüz yapmadim ve fiyat listesi bitis tarihini 31.12.2008 gününe ötelemem durumunda devir islemi öncesi ve sonrasinda herhangi bir sorunla karsilasir miyim?
Bir sorun olmazsa bunu SQL de hangi tabloda yapmam gerekiyor-, aradim bulamadimEmbarrassed
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 Saat 11:42
selam
sorun yasamazsin.
tblstokfiat tablosundan update edebilirsin.

(sa)
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 Saat 11:57

SELECT * FROM TBLSTOKFIAT WHERE BITTAR='2007-12-31 00:00:00.000'

UPDATE TBLSTOKFIAT SET BITTAR='2008-12-31 00:00:00.000' WHERE BITTAR='2007-12-31 00:00:00.000'

Bu sekilde güncellemeyi yaptim. sagolasin üstad.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 Saat 13:37

ben bu fiyat listelerini firma bazinda veya firmanin grubu bazinda yapmak istiyorum ama sanirim böyle bir sey yok bunun yerine fiyat grubu olusturup. satis ve ya sipariste bu grubu seçmemiz gerekiyor.

Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 Saat 16:23
Bunu FIYAT GRUBU Olusturup bir veya birden fazla Cariye (Frima grubu dedigin) baglayarak yapman daha matikli olur. Bence...
SA
Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 Saat 16:32
Yani her sipariste tek tek seçmene gerek yok... Cari Kartlardan O Fiyat Gruplarini istedigin Cariye baglaman yeterli olacaktir...
SA
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 Saat 16:46

Mrb sana bir özel mesaj atmistim ama cevap alamadim . Netopenx kullanimi ile ilgili.

Fiyat grubunu cari kartlara girerek, dediginiz gibi yapilabilir sanirim.

Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 Saat 17:17

kime conari üstadBig%20smile

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2008 Saat 09:11
@AyGuMuS  Arkadasa
Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2008 Saat 10:03
Bana özel soru soracaksan forumdan degil özelden veya mailden veya MSN den sorabilirsin... Insanlarin kafasi karismasin... Ulasim Bilgilerim gayet açik. Sordugun sorunun cevabini verecegim ama Sene sonu telasini bi atlatayim... Hafta sonu net bir cevap yada örnek yollarim... Ama su kadarini söyleyim 3. Parti bilesen olmadan o saati falan oraya koyamazdim degil mi? Yada çok iyi bir yazilimci olmam gerekirdi. Ne yaziki o kadar degilim...
SA
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2008 Saat 11:49
Özelden göndermistim zaten AyGuMuS.

Bana saat falan lazim degil. Netopenx kullanimina bakacagim.
O bilesenleri ignore ederim merak etme.
Yukarı Dön
ozlemalkan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2008 Saat 13:33
Merhabalar,

Stoklarin döviz satis fiyatini tek seferde nasil açabilirim.

SQL de yapmayi denedim ama basaramdim.

Tesekkürler
özlem alkan
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2008 Saat 14:39
selam
once mutlaka */*/*/*/*/*YEDEK*/*/*/*/*/*/* alalim.
query'i açip
use sirket kodu
update tblstsabit set dov_satis_fiat='9.99'  where stok_kodu between '10' and '11'
gibi yapabilirsiniz.
10 ve 11 stok kodu araligidir bilgi olarak soyluyorum.baska kriterlerde verilebilir.
peki hepsi ayni fiyatmi olacak.
(sa)
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2008 Saat 14:52
merhaba,

hepsi farkli fiyatta ve farkli döviz kurunda ama döviz satis fiyatinin açik olmasi tüm stklar için yeterli
özlem alkan
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2008 Saat 17:48

selam

o zaman fiyat update etmeye gerek yok.
tipini update ederseniz sorun kalkar

(sa)
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2008 Saat 16:23
SQl e girmenize gerek yok .
Stok -Islemler - Hizli Degisiklik zaten bu update islemini yapiyor.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 08:49
Merhaba,

Tesekkür ederim.

Asgari geçim indiriminin bordroda gözükmesi için versiyonu yenilemeden yapilabilir mi?

özlem alkan
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 10:08
asgari geçim indirimi için 4.0.10 versiyonunu yüklemeniz ve devir islemini yapmis olmaniz gerekmekte.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 10:17
 Tesekkür ederim.
özlem alkan
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2008 Saat 08:19
Merhabalar,

Suanda Netsis@6 güncelledik ve kullanmaya basladik.

Ihracat tutari olan döviz miktarini bankalar modülüne isledikten sonra caride ytl olarak görünüyor. Burada hem döviz hem de ytl olarak görünmesi mümkün müdür. Her ikisini de takip etmemiz gerekiyor.

Tesekkürler.

Özlem

özlem alkan
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,453 Saniyede Yüklendi.