ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
windows home sql sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2007 Saat 14:45 |
arkadaslar windows home isletim sistemine en sagliklik sql 2005 nasil kurabiliriz bilgisi olan veya elinde dll hatasi vermeyen sos olan arkadas varsa ban gönderebilir mi
|
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selamlar
windows xp home isletim sistemine sql 2005 express edition kuruluyor.
sosu netsisin ftp sinden indirebilirsin.
dosyasini indirirsen sorunsuz kurabilirsin.
|
|
(sa)
|
|
kentbt
Üye Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
nacizane tavsiyem xp home sql 2005 kurmaman çünkü datalarda sorun yaratiyor yedekleme sorunu var sql 2005 express edition da tüm servisler açilmaz ve buda sorun olur
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
cok dogru hocam. ben yazmayi atlamisim.
|
|
(sa)
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ÖNEMLIDIR.
genellikle expres edition cd de framwork 2,0 genelikle olmuyor. önce standart ve entpres editiondaki framwork 2,0 kurun sonra üstüne expres edition u kurun. manuel kurabiliyorsaniz daha iyi olur manuel kuramazsaniz netsis linkinden sos indirin. Biliyorsunuz ki expres editionda sql server agent yok. otomatik backup alamazsiniz. Ileriye dönük planlar olacaksa yani sistem de kullanicilar olacaksa bence isletim sistemini xp prof a yükseltmektir, sonradan tekrar ugrasmamak için. Düzenleyen emiray - 05 Ekim 2007 Saat 17:42 |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sql server 2005 expres editionda ayni zamanda dts nin olmadigini da hatirlatmak istiyorum.
|
|
|
|
taner
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
herkese tesekkürler ama müsteride makinayi yükseltmiyor bende sql 2005 kurmak istemiyorum zaten ama yapacak bisey yok
sagolun
|
|
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
o zaman sana allah kolaylik versin hocam.
ama yedegide mutlaka hatirlat bana gore.
Düzenleyen (sa) - 05 Ekim 2007 Saat 18:02 |
|
(sa)
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ey netsis duy bu feryatlari...
taner kardes allah sana sabir versin ne yapalim netsiscinin çilesi bu. |
|
|
|
taner
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
eyvallah arkadaslar sagolun iyiki sizler varsiniz...
insallah ayni sorunlar vista da olmazzz..
|
|
|
|
kudretturan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kudretturan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Vista Home Basic kullananlar yandi! Neden diye sorarsaniz Millenium Edition'dan sonra Microsoft'un çikardigi en kötü isletim sistemi! Bu kadar ucuza satiliyor olmasindan belli degil mi zaten?
|
|
Tekbilgi Danışmanlık
0 232 425 50 43 www.tekbilgi.com.tr * DDR.NET : Süper bir Rapor ve Analiz Programı * SmartShop : Backoffice'de Netsis ile entegre edebileceğiniz komple e-ticaret çözümü! |
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Birak Vista Home Basic'i Vistanin bütün sürümlerinde bir çok uygulamanin dogru çalisan versiyonu yok... Zaten ik lansmaninda SP1 den bahsediyorlardi... Su ana kadar Microsoftun çikardigi ve SP ler gelesiye kadar düzgün çalistigi bir isletim sistemi yok... Vista için daha erken SP1 i beklemek ve özel yazilimlarin ayak uydurmalarini beklemek en mantiklisi... Vista zaten kaynak düsmani ne var ne yok kendi götürüyor.. Uygulamalarda olmasi gerektigi perfonrmanslari gösteremiyorlar... Çok karamsar oldu herhalde...
Hakkini yemeyelim Vista hem görsel hemde stabil... Kurulum asamasinda bile DOS a düsmüyor artik tamamen görsel...
|
|
SA
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaslar bana kalirsa hele vista %80-90 bir otursun ondan sonra bir seyler düsünürüm isletim sisteminde degisiklik yapmayi.
|
|
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bencede beklemekte fayda var
|
|
(sa)
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |