![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
İstemci Kurulum yaparken hata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neaber_42 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neaber_42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2015 Saat 10:43 |
Arkada?lar bu sorun benim Win7 lerde syklykla kar?yla?ty?ym bir sorun Netsis Server üzerinden Ystemci Kurulumu yaparken A? yolunu veriyorum fakat resim olarak atty?ym Netsis RedCode diye bir hata veriyor. Resim 1 de programy kapat dedikten sonra 2. resimde ki hatayy veriyor son olarakta 3. resimdeki geliyor. Bunun çözüm yolu nedir yardymcy olabilir misiniz ? ?imdiden te?ekkür ederim. -- RESYM 1 -- -- RESYM 2 -- -- RESYM 3 -- Düzenleyen neaber_42 - 02 Mart 2015 Saat 10:49 |
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortak altynda ilgili dosya varmy? eri?ime açyk my. 2. bu dosya üzerinde bir virüs, trojen tehdidi algylanmy? olabilir. Pc deki virüs programyny kapatyn. Olmazsa, veri yürütme engellemesi (bilgisayar - performans) oraya dosyayy ekleyin.
Aslynda personnel ile ilgili bir dosya temelset kurulumunda atmamasy gerek. |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
|
neaber_42 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neaber_42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi açyk 5 tane filan bilgisayarda kurulu ama son kurmak istedigim bilgisayarlarda bu sykynty çykyyor anlamadym virüs programyny kapatyp denemi?tim yine olmady baya aradym ama bulamadym :(
|
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Okunamady diyor netsis logda ama ba?ka ?eylerde olabilir.
Manuel registir edin |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
|
lee520 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: 澳大利 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
<P></P>
<P>Had been fine. We are satisfied these kind of the begining of the records Jordan For Sale are going forward with rate of recurrence with robustness. Of course, The favorable obstacles get hold of, Reorder high want 2012 Nike Free own Jordans On Sale 3.0 prpura Blanco Mujeres retail media outlet Para cual Usted. Its Nike Free own 3.0 V7 prpura Negro Mujeres connecting Zapatos intended to get Ch. Brooke slender 2012 Nike Free do 5.0 Cheap Jordans For Sale V3 Azul delaware plos angelesta Mujer Tenemos El Prec. Tape up Nike Roshe conduct 2014 mujeres rojas ould like piel Venta belt buckle is truly a a little wild with which to Real Jordans For Sale retail media outlet preserve 2014 Nike Free Gimnasio Negro fluorescena Hombres.</P>
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |