ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Cari Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ozel hesap kapatma view
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

ozel hesap kapatma view

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 512
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ozel hesap kapatma view
    Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2010 Saat 16:45
arkadaslar merhaba derdim büyük yardimlarinizi rica edecegim
simdi özel hesap kapatma kullanimina geçiliyor ve bir view hazirlamam gerekiyor
su sekilde olmasini istiyoruz

cari kod - adi -  vadesi gelipte ödenmeyen - ocak kalan - subat kalan gibi

SELECT     dbo.TBLCAHAR.CARI_KOD AS KOD, dbo.TBLCASABIT.CARI_ISIM, (CASE WHEN TBLCAHAR.VADE_TARIHI BETWEEN CONVERT(DATETIME,
                      '2009-11-01 00:00:00', 102) AND CONVERT(DATETIME, '2009-11-30 00:00:00', 102) THEN TBLCAHAR.BORC - TBLCAHAR.ALACAK ELSE 0 END)
                      AS BORC
FROM         dbo.TBLCAHAR INNER JOIN
                      dbo.TBLCASABIT ON dbo.TBLCAHAR.CARI_KOD = dbo.TBLCASABIT.CARI_KOD

ben aylari yapmaya basladim ama burda bir hatam var borc-alacak bakiyeyi istiyorum bana 120 borç 10 alacak kalemini tek tek listeliyor ben tek kalemde 110 tl yi gormek istiyorum
kirmiziyla belirledigim alanda hata yapiyorum bu kodu nasil yazmam gerekiyor acaba

birde vadesi geçmis ama ödenmemis kismini nasil yapabilirim baz tarihi gunun tahihi oldugunda.Tesekkur ederim

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2010 Saat 17:57
kapatalip kapatilmadigini KAPATILMIS_TUTAR Fieldendan yakalayabilirsiniz.

ay araligi için asagidaki sekilde kullanin.
CASE WHEN  month(TBLCAHAR.VADE_TARIHI )=1 Then SUM(TBLCAHAR.BORC - TBLCAHAR.KAPATILMIS_TUTAR) end

group by dbo.TBLCAHAR.CARI_KOD
eklemeyi unutmayin.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2010 Saat 23:55
Sayin Conari Tesekkur ederim ama kapatilmis tutarda kapanan rakam 10 lira olmasina ragmen 20 lira çikiyor bende daha onceden denedim ama stabil bir sonuç elde edemedim.
Hocam birde vade_tarihi sistem tarihinden küçükse borç bakiyesini getirmek istiyorum vadesi geçenleri görmek için bunun için nasil bir cumle yazailirim acaba

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 08:17
sistem tarihi için vade_tarihi < GETDATE() Fonkisyonu isini görür.
toplam borç 30 ise kapatilmis 10 ise 20 çikmasi normal
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 08:41
Orjinalini yazan: Conari Conari Yazdı:

kapatalip kapatilmadigini KAPATILMIS_TUTAR Fieldendan yakalayabilirsiniz.

ay araligi için asagidaki sekilde kullanin.
CASE WHEN  month(TBLCAHAR.VADE_TARIHI )=1 Then SUM(TBLCAHAR.BORC - TBLCAHAR.KAPATILMIS_TUTAR) end

group by dbo.TBLCAHAR.CARI_KOD
eklemeyi unutmayin.
Hocam yukarida verdiginiz kod çalismiyor sanirim yazim hatasi var
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 1,039 Saniyede Yüklendi.