![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Stok Hareket Raporu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tufan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 Saat 15:51 |
Öncelikle slm, Arkadaslar rapor modulunden kendim bir rapor hazirladim.
stok kodu
stok ismi
olcu bir1
cikis miktari
olcubr3
cikismiktari3
net tutar
bu sahalar
siralamada
grupismi degisimde toplam
stok kodu degisimde toplam kumule dokum
aralik maskede ise sadece tarih araligi var
ama cikan raporda bazi stoklari alt alta 3-4 satir yaziyor
ve rakamlar degisik
stok haretket kayitlarindan gordugum kadari ile herhangi bir sorunda yok
sadece cikis fiyatlari farkli oda problem diil
rapor dll degistirdim
ama bir turlu alamadim istedigim raporu versiyonum 4.0.10
bu konuda yardimci olursaniz sevirim arkadaslar
|
|
Netsis
|
|
![]() |
|
Tufan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yamayi unutmusum
tarih araligini gecmis aylari verdigim zaman problem olmuyo
sadece 9. ayda var
ama dedigim gibi hareketleri kontrol ettim
farkli bisi de yok
lutfen acil yardim bekliyorum
|
|
Netsis
|
|
![]() |
|
mbaykan ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
tekrarli çikan stoklariniza ait Hareketlerde (STHAR)Stok kodlari bazen küçük harf, bazen büyük harf yazilmis olabilir, Örnek KOD: ABC
hareketlerde ABC tarih1 abc tarih2 ABC tarih3 ABc tarih4 aBc tarih5 seklinde yazilmis ise gruplama yaparken bu stoklar ayriymis gini islem görür. Kayit yaparken Netsis küçük/büyük harf ayrimi yapmaz |
|
Mehmet Baykan
|
|
![]() |
|
ilgin için tsk mbaykan ama stok kodlarimizda harf yok hepsi rakam olarak tanimli
1500001-150002 gibi tanimli olup ardisik bir sekilde devam ediyor.
Saygilar,
yardim bekliyorum arkadaslar.
bubenim iicn onemli
|
|
Netsis
|
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Ölçü birimlerini çikartip öncelikli raporlamayi deneyin.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
|
Neyse arkadaslar cozdum.
ilgilendiginiz için tsk.
Problem aktarim programindan gelen hareketlerde stokkodundan sonra 7-8 karekter bosluk olmasi.
|
|
Netsis
|
|
![]() |
|
Conari ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Anlasilan sizin program kodlari 15 e tamamlamak için sonlarina bosluk eklemis veya TXT ye yazarken açildiginda yazilar birbirine girmesin diye.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |