ERP Ne? | Türkiye'nin ERP Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Dizayn Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Görsel Dizayn ornek
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Ne? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.


Görsel Dizayn ornek

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 494
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Görsel Dizayn ornek
    Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2015 Saat 11:48
merhaba gorsel dizayn ile alakaly fatura basym örnegi elinde olan varsa yukleyebylyrmy,gorsel dizayn ile lazer yazycydan fatura basmak istiyorum.Te?ekkurler
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007
Konum: izmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2015 Saat 15:13
Mehmet Baykan
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 494
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 07:54
Tesekkurler hocam.Siparis icin kendim view mi yapmaliyim acaba
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 494
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 11:46
Ben bu gorsel dizayny bastyramyyorum bir turlu,yazycyyy seçip gonderyyorum ama hiçbir?ey çykmyyor.
Network yazycylaryna gonderyyorum

Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007
Konum: izmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 12:05
team viewer veya benzeri bir ba?lanty imkany verirseniz bakabilirim (özel mesaj atyn)

Not: Fastreport dizayn; Laser/Mürekkepli yazycylar için, e?er nokta vuru?lu yazycydan çykty alacak iseniz onun da görsel dizayn ile yapmak mümkün



Düzenleyen mbaykan - 05 Mayıs 2015 Saat 12:07
Mehmet Baykan
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007
Konum: YSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 12:15
Bende hiç denememi?tim ?imdi bir deneyim dedim,
Bo? döndü, Bu VIEW basym syrasynda doldurulamyyor veya SESSION ili?kilendirmesinde falan my sorun var anlayamadym.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007
Konum: izmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 12:31
bu dizayn DZNFATUIRS view'yny kullanyyor
.fr3 uzantyly dosyanyn kopyasyny alyn
SIPARIS.fr3 olarak ismini de?i?tirin
Not defteri ile açyp Bul-Yerde?i?tir komutu
ile DZNFATUIRS yazylaryny DZNSIPARIS 'e cevirip saklayyn

Dizayn tanymynyzda 
Path'den sonra View sordu?unda
DZNFATUIRS'y de?il DZNSIPARIS'i gösterin (Dizayn'in 2. Sayfasy)



Düzenleyen mbaykan - 05 Mayıs 2015 Saat 12:32
Mehmet Baykan
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 494
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 12:34
hocam ?u an guzel çaly?yyor bir?ey sormak istiyorum
mesela 000000000000039 olan sipari? nosunun mesela ba?tan ilk 10 karakterini atarak 00039 olarak bastyrabylyyormuyuz
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007
Konum: izmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 12:38
basicten aly?ty?ymyz left,right,mid gibi fonksiyonlar pascal script'te yok (kendiniz yazmalysynyz)
copy fonksiyonu kullanylyyor bununla yaparsynyz
copy(<DZNFATUIRS."FATIRS_NO">,11,5)  

offset 0'dy galiba de?il ise ba?langycy ona göre ayarlayyn



Düzenleyen mbaykan - 05 Mayıs 2015 Saat 17:20
Mehmet Baykan
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 494
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 14:06
Toplamlar sahasyyla kalemler sahasynyn arasyna nasyl bo?luk ekleyebylyrym acaba
Child falan ekledim ama olmuyor


Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007
Konum: YSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 15:03
Orjinalini yazan: mbaykan mbaykan Yazdı:

bu dizayn DZNFATUIRS view'yny kullanyyor
.fr3 uzantyly dosyanyn kopyasyny alyn
SIPARIS.fr3 olarak ismini de?i?tirin
Not defteri ile açyp Bul-Yerde?i?tir komutu
ile DZNFATUIRS yazylaryny DZNSIPARIS 'e cevirip saklayyn

Dizayn tanymynyzda 
Path'den sonra View sordu?unda
DZNFATUIRS'y de?il DZNSIPARIS'i gösterin (Dizayn'in 2. Sayfasy)




Hocam bende o view mevcut, ama basky önizlemede sonuç dönmedi, PDF ide i?aretlememi?tim.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 494
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 16:38
Conari onu demek istemiyor,Hocamyn ekledigi dizayny eger sipari? için kullanacaksan o fr3 dosyasyny notepad ile açarak içindeki DZNFATUIRS olan satyrlary DZNSIPARIS olarak topluca degi?tirmek gerekiyor,onu anlatmy? hocam.
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 494
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 16:43
Mehmet Hocam çok Te?ekkurler,Sayenizde güzel bir dizayn oldu.


Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007
Konum: izmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 16:50
resimle anlatmak i?ime geldi Textboxlary konumlandyrarak a?a?yya do?ru istedi?iniz olur
Önce


sonra

Mehmet Baykan
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007
Konum: YSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 16:59
Orjinalini yazan: social social Yazdı:

Conari onu demek istemiyor,Hocamyn ekledigi dizayny eger sipari? için kullanacaksan o fr3 dosyasyny notepad ile açarak içindeki DZNFATUIRS olan satyrlary DZNSIPARIS olarak topluca degi?tirmek gerekiyor,onu anlatmy? hocam.


Orada sorun yok,
Ben faturada test ettim, bo? döndü,
Hoca cevaplasyn diye alyny yaptym sadece.
Kg.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007
Konum: YSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 17:16
Konu açylmy?ken burada devam etsin, bende de çaly?ty,

Mehmet hocam, Test etmedim ama duruma göre basylmasy gereken ?eyleri kod blo?unda my belirlemeliyiz, mesela iskonto satyry, iskonto yoksa basma ve bloklary yukary kaydyr. koordinaty koru olayy.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007
Konum: izmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 17:23
child bantlar bu i? için ideal
BeforeOnPrint ile basym öncesi kod'a bunu yazarak 
Visible'y true veya false yaparak (alternatif olarak Height (yüksekli?i) =0
yaparak da kontrol edilebilir

Mehmet Baykan
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007
Konum: izmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 17:27
Basa?ynyz kutu bir memoText olacak bunun içeri?ini kod'da basym öncesi

Memo5.Text:= IIf(<DZNSIPARIS."STOK_KODU"> = '1','Ali','Veli'); //dandik bir örnek :';

?eklinde biz belirleyebiliriz. Yani tek bir kutuya yazylacak bilgi ve bilgileri kodla
(scriptle) belirlemek mümkün

Mehmet Baykan
Yukarı Dön
barisb Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2014
Konum: Çorlu
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 209
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barisb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2015 Saat 15:29
Merhaba,
Görsel dizaynda ayny yere iki farkly de?er basyyorum biri sayysal biri alfa. IFF komut ile alfa de?eri null ise sayysal de?eri yaz demeye çaly?tym ama bir türlü beceremedim.
yardymcy olabilecek var my?


[IIF(<DZNKKONT."OLCUMDEGERIALF">=NULL,<DZNKKONT."OLCUMDEGERINUM">,<DZNKKONT."OLCUMDEGERIALF">)]
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007
Konum: YSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2015 Saat 16:42
IIF(<DZNKKONT."OLCUMDEGERIALF">='' denermisiniz.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,518 Saniyede Yüklendi.