ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > İşletim Sistemleri > Windows Vista
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Windos vista 7 için teknik özellikler
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.


Windos vista 7 için teknik özellikler

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
aykut Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009
Konum: Elazığ
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aykut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Windos vista 7 için teknik özellikler
    Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2009 Saat 13:44
   Vista’nin halefi Windows 7 ile ilgili detaylar yavas yavas netlesmeye baslarken, yeni Windows’un getirecegi bazi yeniliklerle ile ilgili bilgiler de açikliga kavusmaya basladi. Her ne kadar Microsoft, Vista’ya yapilan elestirileri pek kabul etmese de; XP-Vista arasindaki süreden (Ekim 2001-Kasim 2006) daha kisa bir sürede yeni bir isletim sistemi çikarmaya karar verdi. Bu da, Microsoft’un Vista ile ilgili elestirileri büyük ölçüde ciddiye aldigini gösteriyor. Yeni Windows son kullanicilar için kullanimi kolaylastiracak bir çok yeni özellik getirse de, IT profesyonelleri ve yöneticileri de Windows 7’nin bazi yeni özellikleri sayesinde islerini daha kolay halledebilecek.Iste Windows 7’nin bir IT profesyonelinin islerini kolaylastiracak 10 yeni özelligi: 
 
  - Birlesik ve kurumsal arama
  - DirectAccess
  - BranchCache
  - BitLocker to Go
  - AppLocker
  - VHD Boot
  - Windows Problem Çözüm Merkezi
  - Windows PowerShell Entegre Skript Ortami
  - PowerShell Uzaktan Yönetim
 

 
 
Yukarı Dön
bybarone Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2012 Saat 00:07
Amerika'da mahkemeden dolayi ortaya dökülen yazilim devi Microsoft'un gizli e-mail'lerine göre Microsoft'un kendi yöneticileri bile Windows Vista'yi düzgün sekilde çalistirmak için oldukça fazla ugras vermis.

Geçen sene üretilmeye baslanan sözkonusu isletim sistemi, yazilim ve donanimlarla uyum problemi çekiyordu. Pek çok bilgisayar daha Vista'nin ilk çiktigi zamanlar Vista'yi tam olarak çalistirmasalar bile ürünlerinin üzerine "Vista uyumludur" ibaresini koymuslardi.

Vista'nin kusursuz çalisabilmesi için pek çok bilgisayarin ve
bilesenlerinin güncellenmesi gerekliydi. Ancak Vista piyasaya sürüldükten çok sonra bu sorunlar yokolmaya basladi. Mahkemede ortaya dökülen Microsoft'un bu gizli mailleri de
gösteriyor ki aslinda Vista'yla sorun yasayan yalniz sirketin
müsterileri degil, ayni zamanda kendileri de bu dertten muzdarip.

Sirketin bir diger sorumlusu Steven Sinofsky de ev yazicisini Vista altinda çalistirmakta oldukça zorlanmis. Snofsky sözlerini söyle sürdürdü: "Çok iyi bilgisayar sistemine sahip olduguna inanan insanlar Vista altindayken donanimlarinin yetersiz oldugunu göreceklerdir."

KAYNAK
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

barancan.genc@hotmail.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,410 Saniyede Yüklendi.