![]() |
ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Sql Alan Çarpimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scream45 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 18:50 |
Arkadaslar kolay gelsin,
Bir rapor olusturmaya çalisiyorum yardimci olursaniz sevinirim. Ben faturadaki stok satis fiyatini-stok yada faturadaki alis fiyatini baz alarak sonuç olusturmak istiyorum. bu sonucu aldiktan sonra çikan alandaki tutarsal rakami faturadaki hareket miktari ile çarpmak istiyorum. Kar alanina yansimasi lazim sonucun. Sanal bir tablo olusturmam gerekiyormu gerekiyorsa nasil yapmam lazim yada baska nasil yapabilirim. bunun için yardimlarinizi bekliyorum. Örnek Satis Fiyati Alis fiyati Sonuç Fat.Har.Miktar Kar 7.00 - 5.00 = 2.00 * 5 = 10.00 Yani Sonuç kismi table dosyasinda, hareket birimi olmadigindan bunu ben miktara çarparken sonuç ta hata aliyorum. Düzenleyen scream45 - 27 Ocak 2013 Saat 18:53 |
|
![]() |
|
bybarone ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
((SH.STHAR_NF - ST.ALIS_FIAT1) * SH.STHAR_GCMIK)AS SONUC,
Hangi alis fiyatini kullanacaksiniz ? Son Girismi Agirlikli ortalamami Ona göre stok Modülünden Islemler bölümünden Fiyat Olusturma islemini gerçeklestirip stoklara fiyat yazdirin ondan sonra raporda kullanin... |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
![]() |
|
scream45 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
evet çok güzel, sonucu çikarmisiniz. Simdi önemli olan çikan sonucu hareket.miktar birimi ile çarpmak istiyorum.
|
|
![]() |
|
bybarone ![]() Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Beyefendi,
yaziyi dikkatlice okursaniz (SH.STHAR_NF - ST.ALIS_FIAT1) bölümü zaten islemin sonucu ((SH.STHAR_NF - ST.ALIS_FIAT1) * SH.STHAR_GCMIK) bölümü ise sonucun hareket miktari ile çarpimi zaten... |
|
Iyi çalismalar.
|
![]() |
|
:) ok sonradan gördüm mesaji degistirmeyi unuttum eline saglik
Düzenleyen scream45 - 31 Ocak 2013 Saat 19:28 |
|
![]() |
|
Isinize yaradiysa ne mutlu...
|
|
Iyi çalismalar.
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |