ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
e-ERP yerine ERP B2B |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
jung
Üye Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2009 Saat 17:06 |
netsisin bu hafta sonu yaptigi bayii toplantisinda e-netsis yerine B2B adinda bir modül yaptigini duydum. içerigi hakkinda bir bilgisi olan varmi?
|
|
volkank
Üye Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
B2B modülü Netsis'in RedCode platformunda (5.0) e-netsis yerine sundugu çözümdür.
e-netsis'deki birçok kisitlama, ekran dizayni ve görünüm özellikleri B2B modülünde gelistirilmistir.
mail atarsaniz ilgili dökümanlari yollayabilirim.
|
|
www.netsisaraclari.com
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben isterim, conarios ( at ) hotmail.com
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
jung
Üye Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
banada gönderirmisiniz info@netsisaraclari.com ' a mail atiyorum simdi
|
|
burakerdemir
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2006 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakerdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende alabilirmiyim
erdemirburak (at) gmail . com
|
|
Burak Erdemir
|
|
jung
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kusura bakmayin ama gönderdiginiz sunum dosyasinda B2B modülünden hiç bahsedilmemis.
|
|
volkank
Üye Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dogrudur. Ama verilen sunum dökümanlari disinda daha çok anlatimla iblgilendirme oldu.
Isin mantigi altyapida.
dolayisiyla dökümanlar çok bisey ifade etmeyebilir.
Kisaca Özetlemek gerekirse. Yeni Sistem B2B'de .Net'te kod gelistirme yapabilyorsaniz önünüz çok açik.
|
|
www.netsisaraclari.com
|
|
jung
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
NAW modülü yeni e-netsis olarak çikmis.
Ben gördüm kullanimi çok hos sade ve basit.
Tüm ayarlamalar sayfa dizaynlari felan Naw modülünden yapiliyor ve bayagi esnek bir yönetimi var B2B için biçilmis kaftan .
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
4.0 Ephesus exe de bu modül geliyor ama FTP de DLL yok
|
|
|
|
jung
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
e netsis lisansi olan varsa 4.0 da da kullaniyordur bu modülü herhalde
dll de enetsis kurulumundan sonra çikiyor sanirim
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende lisans var kurulum yapali 1,5- 2 yil oldu :)
|
|
|
|
epik
Üye Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
B2B, kurumlar ve firmalar arasi e-islemin adidir
net üzerinden ticari islemlerin yapilmasi takibi kontrolüdür her zaman jontrol ve ilgi gerektiren sistemde sürekli yeniik güncelleme gerektirir. |
|
YazilimDestek
EgitimDanismanlik |
|
jung
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
eee
|
|
jung
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hmm. ok :)
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
@Epik bu sekilde gereksiz mesajlar atip kirlilik yaratmaz isen iyi olur. Forumun amaci bilgi paylasmak, geyik degil.
|
|
|
|
SCORPION
Üye Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merak etme conari arkadasa uyari gitti eger bu tarz mesaj kirliligine devam ederse üyeligi elinden alinacak
|
|
oktayerbey
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oktayerbey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
http://ndn.netsis.com.tr/RedCode/B2B/default.aspx adresinden gerekli bilgilere ulasabilirsiniz.
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Banada yollarsaniz sevinirim barancangenc_13 @ hotmail.com |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
nomeee
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Banada yollarsaniz sevinirim AbdullahCoban@DunyaDekor.com.tr
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |